S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. NEZHROMAŽĎUJEME ŽIADNE PREFERENČNÉ, ŠTATISTICKÉ ANI MARKETINGOVÉ COOKIES. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.


Úvod » Kvasinky (destiláty) » Enzýmy » Pectinový enzým na ovocné kvasy (5g)


        

Pectinový enzým na ovocné kvasy (5g)


Skladom

 

Číslo produktu: 33452
Cena: bez DPH : 1,25 €
Cena: s DPH (20 %):
1,50 €

do košíka:
  ks  
Strážny pes

Zefektivňuje proces skapalňovania rmutu, uvolňuje šťavu z ovocia a zvýrazňuje ovocnú chuť o 10-20%. Odstraňuje zákal a čistí ovocné rmuty.

Použitie: Pridajte enzým do maximálne polovičného objemu zmesi (ovocie, voda, cukor) s teplotou 45-50°C. Po dvoch hodinách doplňte do plného objemu. Enzýmy vyžadujú pre svoje rozpustenie v kvase teplotu okolo 50°C, ktorá zahubí kvasnice! Preto najskôr ochlaďte rmut na zákvasnú teplotu a až potom pridajte kvasnice.

Výdatnosť: 5-25 litrov rmutu

Balenie: 5g

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MjlhN2
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: